De alles in 1 bureau

Solutionairs logo

Webdesign offerte

Ontvang binnen 14 uur een website offerte.


Ontdek onze pakketten voordat je een
webdesign offerte aanvraagt

Landingspagina

Een landingspagina die is gericht op verkoop en het krijgen van klanten.

€260

Website

Een complete website voor bedrijven en ondernemers.

€499

Premium website

Voor de klant die meer wil dan een standaard website.

€849

Dit is hoe het werkt

Webdesign offerte

Stap 1

Vraag aan en ontvang binnen 14 uur een vrijblijvende website offerte.

Website offerte

Stap 2

WhatsApp contact na goedkeuring van de offerte om het project te bespreken.

Aanvragen

Stap 3

Wij beginnen direct met bouwen en lanceren, zodat je geen potentiële klanten mist.

Ons meest recente werk ✨

Pictures Talk portfolio

Pictures Talk app

De landingspagina voor de Pictures Talk app is gericht op het laten downloaden van de app door bezoekers.

Madera portfolio

Madera B.V.

Een website voor Madera B.V. waar klanten offertes kunnen aanvragen voor houtsoorten via een geavanceerde prijsrekenmachine.

Car detailing website maken

Cleanest Car Detaling

Een landingspagina waar bezoekers direct afspraken kunnen boeken of bellen, pakketten vinden en het portfolio bekijken.

En veel meer...

De alles in 1 bureau

web offerte

Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor ondernemers en bedrijven, gericht op verkoop en branding.

SEO dienst

SEO & Advertenties

Wij zorgen ervoor dat de websites voldoende verkeer genereren, zodat u meer klanten bereikt.

Onderhoud en hosting

Onderhoud & Hosting

Zodat alles op één plek is, up-to-date blijft en snelle veranderingen mogelijk zijn.

Hey, even kletsen over een project?

Wat kost een website?

De kosten kunnen variëren van €1.000 tot €10.000, afhankelijk van complexiteit en functionaliteit. Bij Solutionairs bieden we dezelfde professionele websites aan als de grote webdesign bureaus (naar onze mening zelfs beter) voor een lager tarief, speciaal voor beginnende ondernemers en kleine bedrijven. Geloof je het niet? Check zelf wat de grote webdesign bureaus vragen en kom terug om te vergelijken. Onze transparante webdesign offertes zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.

Goedkoper dan de gemiddelde webdesigb bureau
0%
Website aanvragen

Een website die echt verkoopt

Bij Solutionairs maken we landingspagina’s en websites die echt verkopen. Alles wat we plaatsen op onze pagina’s is diep doordacht met het doel om de klant zo snel mogelijk actie te laten ondernemen. Iedereen kan een website maken; waarschijnlijk heb je een neefje of buurjongen die handig is met computers. Maar een website maken die echt verkoopt, dat vereist jarenlange ervaring en expertise. Die expertise leveren wij in een pakket dat toegankelijk is voor elke ondernemer en doelgroep.

Responsief op elk apparaat

Een website die responsief is op elk apparaat ziet er geweldig uit en functioneert perfect op zowel desktops, laptops, tablets als smartphones. Dit is cruciaal omdat er verschillende soorten klanten zijn die uw website op verschillende apparaten en manieren bezoeken. Of uw klant nu een smartphone, tablet, of desktop gebruikt, alle elementen op de website passen zich automatisch aan de schermgrootte aan. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat u geen potentiële klanten misloopt, ongeacht hoe zij uw website bezoeken.

responsief webdesign offerte
Spoed website maken

Webdesign offerte met spoed

Heeft u met spoed een webdesign offerte nodig? Geen probleem! Wij begrijpen dat er situaties zijn waarin u snel een website nodig heeft om verder te kunnen met uw project. Daarom bieden wij spoedverzoeken aan voor het bouwen van websites. De meeste projecten duren tussen de 1 en 2 weken. Wij werken zo snel mogelijk zodat u geen potentiële klanten mist. Natuurlijk hangt dit proces ook af van hoe snel u alles kunt leveren wat wij nodig hebben, de facturen betaalt en hoe snel u reageert. Zo zorgen wij ervoor dat uw website snel online is en klaar om klanten te verwelkomen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog steeds een vraag?

Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

Nee, een website offerte aanvragen bij ons is geheel vrijblijvend. Je kunt een offerte aanvragen om te kijken wat de kosten zullen zijn voor jouw project zonder enige verplichting.

Onze pakketten beginnen vanaf €260 voor een landingspagina en €499 voor een complete website. Voor websites met geavanceerde functies starten de prijzen vanaf €849. Zo kunt u uw bedrijf en diensten online zetten zonder te veel kwijt te zijn.

De meeste projecten duren tussen de 1 en 2 weken. Wij werken zo snel mogelijk zodat u geen potentiële klanten mist. Natuurlijk hangt dit proces ook af van hoe snel u alles kunt leveren wat wij nodig hebben, de facturen betaalt en hoe snel u reageert.

Ons doel is om alles voor u aan te bieden op één plek zodat alles overzichtelijk is. Daarom bieden wij ook diensten aan om klanten en verkeer te krijgen zoals SEO en advertenties op Google, Facebook, Instagram en TikTok. Daarnaast doen wij ook uw hosting en onderhoud als u dat fijn vindt en accepteren wij ook speciale verzoeken.

Ja, wij bieden SEO en Google Ads diensten aan om uw website zoveel mogelijk verkeer te genereren.

Ja, het is zeker mogelijk om later extra functies aan uw website toe te voegen. We begrijpen dat uw bedrijf nieuwe behoeften kan hebben na verloop van tijd. Daarom bouwen we uw website op een flexibel en schaalbaar platform, zodat het gemakkelijk kan worden uitgebreid en aangepast aan uw groeiende vereisten.

Absoluut! Bij ons geloven we in volledige transparantie en respecteren we uw website-eigendom. Zodra u heeft betaald voor de website, wordt deze volledig uw eigendom. U heeft alle rechten en controle over de inhoud, het ontwerp en de functionaliteit van uw website.

Solutionairs is een toegewijd webdesignbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele, betaalbare en op maat gemaakte websites. We begrijpen hoe belangrijk het is om online aanwezig te zijn en een effectieve digitale aanwezigheid op te bouwen.

Ons team van ervaren professionals streeft ernaar om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren en de gewenste resultaten opleveren. We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften en doelstellingen te begrijpen, zodat we een website kunnen ontwikkelen die perfect aansluit op hun bedrijf en doelgroep.

Wat ons onderscheidt, is onze focus op het leveren van kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We geloven dat een professionele website niet duur hoeft te zijn en dat elk bedrijf, ongeacht de grootte, toegang moet hebben tot effectieve online oplossingen. Daarom streven we ernaar om waarde te bieden door hoogwaardige websites te leveren tegen betaalbare tarieven.

Bij Solutionairs streven we naar klanttevredenheid en succes. We zorgen voor een gestroomlijnd proces, open communicatie en een persoonlijke benadering bij elke stap van het project. Onze focus ligt op het leveren van resultaten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en hen helpen groeien in het digitale landschap.

Of u nu een zzp’er, een klein bedrijf of een middelgroot bedrijf bent, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een krachtige online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw digitale doelen.